Ego - Om mig

 

Jag föddes den 18 november 2011 i Glanshammar hos uppfödarmatte Monika Sasse. Allt eftersom tiden gick växte jag och mina syskon upp och blev ena riktiga smådjävlar. När det gått ett par veckor började mina syskon försvinna en efter en. Snart var det bara jag och en bror kvar hemma. Matte Monika hade hållit på oss lite. 

Men så i slutet av januari 2012 började något hända. Det dök upp en kvinna som stannade ett par dagar. Det visade sig att det skulle bli min nya matte, min riktiga matte. Det var Matte Carina, matte med stort M. 

Hos Matte bodde det en till schäfer, en dam vid namn Heratorpets Qvirra. Denna dam var en underbar lektant, uppfostrare och ett gôtt sällskap. Tyvärr hade hon skadat ryggen 2011 och hade nervpåverkan i bakre delen av ryggen. Hon var lite vinglig bak, men hade ändå ett gott humör. Men så i början på maj 2012 hände något, vad vet vi inte riktigt, men det blev sämre. Hon fick svårt att hoppa upp i sängen och in i bilen, hon slog i baktassarna så hårt att hon faktiskt fick ont. Ändå hade hon sämre känsel bak. 

Den 3 maj i år, 2012, åkte Matte, Qvirra och jag till Djursjukhuset. Jag fick stanna utanför tillsammans med Mattes pappa. Han och jag hade en jättetrevlig stund. En promenad i skogen där jag fick göra ifrån mig, sedan satte vi oss på en bänk i solen. Ja, han satt på bänken, jag låg under och tuggade på kottar och gräs. Efter en stund kom Matte ut igen. Hon hade inte Qvirra med sig, lite konstigt tyckte jag. Men inte så farligt ändå, jag fick ju ha Matte helt för mig själv nu.

Uppdaterat

Länkar

Gilla

Facebook

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)