Röntgen gjord

I onsdags åkte jag och Matte till Gammelmatte Monika i Glanshammar utanför Örebro. Dagen efter, i torsdags, packades vi alla in i Monikas bil och så åkte vi till Kumla till veterinär Leif. Där klämde han och lyssnade och kelade med mig, men helt plötsligt så stack det till och efter ett tag blev jag så trött. Jag fick stappla in i ett halvmörkt rum och där la de mig på ett bord som åkte upp och ner och fram och tillbaka. Matte, Monika och Myran (som jobbade på det där stället) satte på sig tunga förkläden och sedan fick jag ligga på rygg och de drog och pillade med mig. Jag sov mestadeles men lite tittade jag upp i bland. De röntgade mina höfter, armbågar och min rygg. Men jag brydde mig inte så mycket - jag sov ganska gott.

Enligt veterinär Leif så såg det väldigt bra ut allting. Fast man måste ju vänta på det officiella resultatet från SKK i alla fall innan man ropar HURRA allt för högt. Fast ... Matte och Monika var allt ganska nöjda i alla fall.

I dag blev det en längre promenad fast Matte hade nästan inget batteri i sin mobiltelefon och inte tog hon med sig sin kamera heller. Men EN bild fick hon och den blev mycket suddig. Det är kusin Ziwa till vänster och jag till höger.

9 Nov 2013

Uppdaterat

Länkar

Gilla

Facebook

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)