SJU månader ...

Det här är ju inte klokt. Tiden bara försvinner iväg. Fort som sjutton. Nu har det gått sju månader sedan det blev något skrivet här och det känns som om idétorkan fortfarande skiner med full kraft. 

Vem var det som kom med bilen? Anschie tittar ut genom fönstret.Lite kan jag ju berätta. Matte drar iväg mig på diverse grejer. Vi har gått en spårkurs, vi har gått med i ett gäng som håller på med olika nosarbeten - spår, sök, uppletande ... ja vad som helst som aktiverar oss hundar och ägare med förstås. Det är faktiskt jättekul och jag får ibland trevliga omdömen. Fast jag vet att jag är väldigt okoncentrerad i bland. Det liksom är kul det Matte erbjuder mig, men jag liksom glömmer bort vad det är jag håller på med och tittar på något annat. Men så kommer jag ihåg igen och så är det kul en stund. Söket däremot är ju jättekul, man får ju använda benen och springa som en tok - även om Matte kanske vill att jag ska ta det lite lugnare. Men jag hittar de däringa roliga människorna med en massa godis där ute i skogen ... Det är kul.

Söta AmigoNyår firade jag tillsammans med Matte, Mormor och Morfar och så var Kusin Amigo med också. Jaaa - kusin och kusin - kanske inte riktigt. Men det är en liten jycke som ingår i släkten. En kul liten sak. Jag tror det heter en Lhasa Apso eller något sådant. Han är svart och silver och ser ut som en sådan där liten figur ur Stjärnornas krig, wooki eller nåt sånt. Han är söt. Matte försökte ta lite foton på honom men han rör sig så mycket så, även om kroppen är still så rör han huvudet och det blev suddigt ... i alla fall när det var dåligt med ljus och tiden blev lång.

Anschie och Amigo nyårsdagen 2014Anschie, tvåbent schäfer, och Amigo i full rulle på nyårsdagen 2014

 

20 Jun 2014

Uppdaterat

Länkar

Gilla

Facebook

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)