Fotografering

Heratorpets Anschie, 2012-08-05Matte fick för sig i dag att hon skulle knäppa några kort på mig. Men den enda kameran som hade batteri i sig var mobiltelefonen så det blev ju därefter. Hon försökte få mig att vara still en liten stund utan att klättra rakt upp i ansiktet och kela med telefon och henne. Hon hade en av mina vedpinnar i handen och så skulle hon hålla kameran och ta fotot med den andra. Så hon såg ut. Ena handen högt upp, den andra försökte hon hålla i jämnhöjd med mig och så skulle hon titta i kameran och kolla in mig och knäppa. Snacka om pajaskonster.

Men några foton blev det i alla fall på mig och jag är ju inte till min fördel just nu. Urfälld, tonåring, gänglig och höglöp - härlig kombination.

Matte säger att hon gillar det här fotot, det till här ovanför till höger alltså. Att jag är en så söt och mysig hund. Jag blir nästan lite högfärdig när hon pratar så. Det är så att det till och med syns på fotot eller vad tycker ni?

8 månader, 2 veckor och 4 dagar gammal
Så här blev det när jag ställde mig bara rakt upp och ner utan att Matte flyttade några ben eller så. Snett och krokigt och inte parallellt med Matte.

Söt Anschie med pinne i munnen
Visst är man söt med en pinne i munnen?

Vi hade en liten kelstund i hammocken också.

Heratorpets Anschie försöker se snäll och bedjande ut

Heratorpets Anschie myser med Matte
Här kan man skönja att den lilla damen har haft närkontakt med något som stack henne. En geting? Underläppen är lite svullen och strax under läppen, på hakan så har hon en liten bula i storlek med en gammaldags stenkula.

5 Aug 2012

Uppdaterat

Länkar

Gilla

Facebook

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)