Long time no ... och konstiga saker hända i min ända

Det är ett tag sedan nu som jag fick tillgång till datorn och tangentbordet. Men det gör inte så mycket då det inte hänt så mycket nytt. Vi har varit i stugan en del, vi har varit i skogen och vi har lekt och haft det skönt hemma. 

Men för ett par veckor sedan såg matte något ... jag började svälla upp i baken. Hon sa att det såg ut som om jag hade en uppumpad och ihopvikt cykelslang fastsatt mellan bakbenen - vad hon nu menade med det. Jo, jag har nog märkt något jag också för jag har fått slicka mig mer än vanligt, det har känts konstigt. Men så hände något ännu konstigare - det började droppa lustigheter ur mig, något brunt och väldigt konstigt. Jag blev som knäpp. Jag slickade och försökte hålla mig ren men det hjälpte inte det bara kom mer och mer. Detta med det där bruna som kom ur mig började den 23 juli. Det har inte slutat än - va sjutton är det här? Det har i och för sig blivit mycket mindre brunt, mer ljust och börjar nu likna utspädd hallonsaft. Det här är knepigt. Jag tvättar mig och står i men det bara kommer nytt *suck*

Matte däremot är inte alls förundrad, kanske lite. Hon säger att hon inte haft någon tik som börjat så tidigt som vid 8 månader. Hennes båda tidigare tikar började vid 10 månader - säger hon. Började vaddå???? Löpa säger hon. Men jag löper ju runt jämt, hoppar och skuttar och jagar fjärilar. Vad menar hon - löpa??? Jo, i och för sig så löper jag runt och kissar. Matte skrattar och säger "Du kissar ju inte volym utan sträcka - kissar fem meter". Det stämmer i och för sig, jag har lite svårt att sitta still och kissa, jag går gärna runt med höga ben och kissar långa sträckor. Konstigt - men ganska lattjo. 

Matte tycker också att jag ska hålla mig på golvet och inte ligga i hennes säng. Jag får ligga i sängen bredvid, men helst inte i hennes - men det gör jag ändå. Jag vill helst ligga uppepå matte och knö mig riktigt tätt intill och gnossar runt. Men Matte är inte så förtjust att jag skallar henne när jag föröker gosa med henne. Hon gillar inte heller att jag blöter ner hennes lakan och täcke - men va sjutton - jag kan inte hjälpa det.

Häromdagen satte matte ut en balja. Jag får ju inte bada för henne nu, inte i sjön, så därför tyckte hon att jag skulle kunna få plaska runt i den om jag ville. Jo, jag gjorde det en gång för hennes skull när hon nu gjort sig så mycket besvär. Men jag använder den mest som vattenskål, och hon tar vatten ur den och vattnar blommor, gurkor och tomater.

Suddig bild på mig och min "vattenskål"

Det är ju inte en sån snygg bild precis, mycket suddig och jag står som en pottsork. Tänk att hon inte kan fixa en bättre kamera och att hon inte kan säga åt mig att ställa mig snyggt innan hon knäpper av och fotar *suck*

3 Aug 2012

Uppdaterat

Länkar

Gilla

Facebook

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)