Snart är det höst igen

Matte är en dålig människa!

Hon låter mig aldrig få tillgång till datorn, men nu har jag smugit mig fram och lagt beslag på den. Kanske får jag ha den i ett par minuter. Jag kan i alla fall berätta lite grand om vad jag gjort och visa några bilder.

I våras fick Matte en ny kamera - ja ny och ny, den var begagnad. Men HON var glad i alla fall. Det har gjort att hon har hållit på och försöka lära sig hur den fungerar och hur man tar så bra kort som möjligt (med liten erfarenhet).

Ett av Mattes första försök med nya kameran

Detta är ett av Mattes första försök att använda kameran. Tjaaa... man ser ju vad det föreställer. Det är taget den 21 april 2013 vilket innebär att jag är cirka 1 år och 5 månader gammal. Visst är jag söt?

Sedan dess har hon tagit många bilder. Både på mig och annat tjafs. Va då? Fota blommor och träd och himmel och grässtrån och ... Näää sånt kan hon låta bli tycker jag. Men kanske kan hon få göra det ibland alla fall - då slipper ju jag vara still. 

Med ben i munnen den 12 maj

 

 

 

Här till höger är det i maj, den 12 närmare bestämt, och jag har fått ett tuggben och njuter av att ligga ute i solen och tugga på ett av mina älskade ben. Matte säger att jag är en benkvarn. Jag älskar ben och skulle kunna ligga precis HELA dagarna och tugga, men hon ransonerar. Jag får bara ett om dagen och oftast är de inte så här stora (jäkla snåljåp). Hon ger mig sådana som bara är hälften så långa *suck*

Den första maj var vi till Morfar och Mormor. Morfar fyllde år och uppvaktade honom. Matte fixade mat - helstekt fjällröding. De sa att det var gott och jag kan bara hålla med. Jag fick nämligen smaka lite av den urbenade fisken ... mmmmm ... och god sås var det också. Jag fick även då ett tuggben ... kan det bero på att jag då håller mig lite lugn ett tag? Jag ligger i alla fall nästan hela tiden still på en plats.

Va? Va sa du för nåt? Stör mig inte när jag tuggar ben.

 

22 Aug 2013

Uppdaterat

Länkar

Gilla

Facebook

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)